Tantramassage

Ring til mig – 52406657 – så kan vi begge mærke efter om vi skal mødes. Vi skal begge være trygge i mødet, så derfor er det nødvendigt at snakke både før mødet og som indledning til selve massagen. Efter massagen runder vi tilsvarende af med en snak.

Tantramassagen foregår enten på briks eller på et leje på gulvet. Du er nøgen eller iført trusser. Jeg har benklæder på, men har bar overkrop af hensyn til olien, da jeg bruger hænder, arme og overkrop til selve massagen. Der kommer ikke til at foregå noget seksuelt, men masser af fine berøringer i langsomt tempo, så kroppen kan følge med. Jeg bruger en økologisk mandelolie som de fleste kan tåle, eller en kokosolie til de mere sarte steder. Intim massage er en mulighed, det er ganske trygt og fint og foregår også i langsomt tempo. Vi aftaler grænser før massagen begyndes, og du kan altid stoppe undervejs, eller fravælge dele af massagen.

Jeg forudsætter at du er kvinde, sund og rask, ikke påvirket af alkohol eller medicin, og hvis du er ryger, at du har holdt en pause i 1-2 dage. Desuden at du kommer frisk fra bad og ikke bærer makeup eller parfume.

Du kan til enhver tid stoppe massagen eller sige nej til dele af den, det vil blive respekteret øjeblikkeligt. Samtidig forbeholder jeg mig ret til også at stoppe undervejs, hvis jeg kan mærke det er nødvendigt.

Tantra og tantrisk levestil er beskrevet på mange måder og det er tantramassage også. Nogen tilbyder deciderede tantrabehandlinger, det vil jeg ikke kaste mig ud i. For mig handler det om bevidsthed, energi, nærvær og kærlighed med hjertet på rette sted.

Håber det forklarede lidt, ellers snakker vi om det når du ringer – og uanset, har vi en indledende snak før selve massagen går i gang.

Selve massagen varer 1,5-2 timer